Catalan English French Spanish

Google Translator

L'oficina de Turisme ja ven els programes de La Patum 2016

Ja a la venda a l’Oficina de Turisme els programes de La Patum 2016, que també es poden descarregar a través de la web.

Fet el Ple de l’Ascensió en què es va aprovar que un any més hi haurà Patum a la capital Berguedana, des del Patronat Municipal de La Patum i l’Ajuntament de Berga s’han posat a la venda els programes de la Festa, que ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Berga al preu de 3 euros.


Com a novetat, aquest any el què es repartirà a les llars berguedanes serà una versió reduïda del que venia sent el programa de La Patum, en la qual hi consta la informació imprescindible sobre la Festa i que pel seu format pretén esdevenir una eina més pràctica i útil a la vegada que també més econòmica per les arques municipals.

Amb tot, conscients del valor de poder disposar del tradicional programa de La Patum, s’han editat i imprès 3.000 exemplars que es podran comprar a partir d’avui mateix a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga al preu de 3 euros cadascun, una xifra que anirà destinada a pagar les despeses d’elaboració d’aquest llibret. A més a més, el mateix programa es pot descarregar també en format digital a través de la web de l’Ajuntament de Berga.

http://www.ajberga.cat/perfil/berga/recursos/recursos/patum2016_programa_de_la_patum_2016_definitiu.pdf

 

Darrera modificació elDimecres, 18 Maig 2016 11:23
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se