Catalan English French Spanish

Google Translator

Turisme de Berga

Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

URL del lloc web: http://www.turismeberga.cat

Una quarantena de persones visiten la Torre de la Petita amb l’historiador Martí Picas

El divendres 13 de juliol vam anar a la Torre de la Petita, on l’historiador berguedà Martí Picas va oferir-nos una xerrada. Els assistents vam poder conèixer detalls sobre la història i els usos de la fortificació carlina construïda el 1838 mentre seguíem el traçat de l’antiga fortalesa de Maria Luisa Fernanda, de la qual resta dempeus la torre, una part del polvorí i restes del mur perimetral del fortí.  

La xerrada i la visita als entorns de la Torre de la Petita s’emmarquen dins del projecte Àgora Cultural Berga, que promou el Museu Comarcal de Berga i la regidoria de Patrimoni Cultural i Museus de l’Ajuntament de Berga, i consisteix a redescobrir el patrimoni històric, cultural i artístic berguedà. Dins d’aquest mateix projecte, fins al 2 d’agost podeu veure la maqueta de la Torre de la Petita al Museu Comarcal de Berga. Així mateix, us convidem també a visitar l’exposició “Els Últims Carlins”, fins al 31 de juliol també al Museu Comarcal de Berga.

Llegir més...

La Torre de la Petita, la " Peça del Mes"

Aquest divendres dia 13 de juliol es farà a la mateixa Torre de la Petita la xerrada de la Peça del Mes a dos quarts de vuit del vespre. La xerrada anirà a càrrec de l'historiador Martí Picas. Durant tot el mes de juliol i fins al proper 2 d'agost al Museu Comarcal de Berga es pot visitar la maqueta de la Torre de la Petita realitzada per Ramon Corominas. La Torre de la Petita era una torre de guaita i defensa construïda l'any 1838 en plena dominació carlina. Està declarada Bé Cultural d'Interès Nacional  

Llegir més...

Berga viu l'Estiu 2018

Enguany Berga comença la programació d'activitats del " Berga viu l'Estiu 2018" amb novetats. Conjuntament amb els voluntaris de les excavacions arqueològiques dels Amics del Castell de Berga s'oferiran visites tots els dissabtes a les sis de la tarda i els diumenges a les 11 del matí. Per tothom que ho vulgui el punt de trobada serà el portal de ferro del mateix castell. 

Llegir més...

L'ànima dels nostres Museus

El passat dissabte 7 de juliol una trentena de persones van poder visitar la sala de reserva del Museu Comarcal de Berga. La visita va ser guiada per la historiadora Dolors Santandreu i la directora del mateix Museu Alba Perarnau. 

Llegir més...

Identificar-se