Catalan English French Spanish

Google Translator

Turisme de Berga

Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

URL del lloc web: http://www.turismeberga.cat

La peça del mes: Talla d'una Santa Cistercenca

Des de demà divendres dia 1 de març fins el proper 3 d'abril es podrà veure la talla d'una Santa Cistercenca al vestíbul del Museu Comarcal. La peça està datada al segle XVI i va ser cedida al Museu l'any 1959 per les germanes Badia. El proper divendres dia 29 de març a dos quarts de vuit del vespre a la Sala de plens de l'Ajuntament de Berga es farà la conferència explicativa de la peça a càrrec de la historiadora Dolors Santandreu.

Llegir més...

La comparsa del Mes

La Sala de Plens es va quedar petita el passat divendres per acollir la segona sessió de La comparsa del mes dedicada al Tabal. El públic assistent va poder conèixer l'orígen de La Patum i també descobrir com es realitza el procés de substitució de les pells del Tabal entre d'altres curiositats. La part històrica va anar a càrrec de la historiadora local Dolors Santandreu.

Llegir més...

El vas ceràmic de Pedret

La peça d'aquest mes és el Vas Ceràmic de Pedret, trobat en les primeres excavacions de l'any 1962. La peça data del segle XIV i serà exposat al Museu Comarcal de Berga fins el proper 28 de febrer. L'arqueòleg Pere Cascante , especialitsta en arqueologia medieval serà l'encarregat de fer la conferència sobre la Peça del mes el proper divendres dia 8 de febrer a dos quarts de vuit del vespre a la sala de Plens de l'Ajuntament de Berga.

Llegir més...

El bust del comte de Fígols

El bust del comte de Fígols és la peça triada pel Museu Comarcal de Berga com a Peça del Mes. Es podrà veure fins el proper 31 de gener. La conferència es farà divendres vinent dia 11 de gener a dos quarts de vuit del vespre a càrrec de la historiadora Rosa Serra i Rotés. 

Llegir més...

Identificar-se