Catalan English French Spanish

Google Translator

Turisme de Berga

Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

URL del lloc web: http://www.turismeberga.cat

Els Braçalets de Ca l'Oliaire

Els braçalets de petxina trobats en sepultura de fossa del IV mil•lenni a. de C. a Ca l'Oliaire (la Valldan) són la Peça del Mes de novembre del Museu Comarcal de Berga. Els podeu venir a veure fins al 30 de novembre, a l'interior del museu. El proper divendres, 9 de novembre, a les 19.30 h, a la Sala de Pelns de l'Ajuntament, Josep Farguell farà una conferència sobre la Peça del Mes.

Llegir més...

Rutes nocturnes de Tots Sants

Amb la festivitat de Tots Sants s’inicia el cicle anual de la foscor i del fred, tot dedicant algunes jornades al record dels avantpassats. En el marc de la celebració de Tots Sants, el projecte ‘àgora cultural Berga’ vol fomentar el coneixement de les tradicions orals vinculades a la mort a través d’una proposta titulada ‘Trilogia de la mort’. 

Llegir més...

Cal Dansa

Loft de 110 m2 amb pati de 40m2, totalment nou. Es troba situat al cor de Berga, al carrer Major, efici del S. XlV, catalogat com a patrimoni històric per l'Ajuntament, ple d'història i anècdotes. L'edifici ha tingut en la seva llarga historia diversos usos, des de l'Ajuntament al S. XlV, fins al centre dels Cors de Clavé. L'apartament està situat a l'entresòl, és el primer cop en la seva història que se li dóna ús d'habitatge, entre les seves parets es respiren els records del mític bar Colon, on el maqui Caracremada va convidar a la Guàrdia Civil a copes quan era un dels homes més buscats de la comarca, on les timbes de pòker encara són als records de molts del nostres avis i on molts van fer el seu primer ball i van conèixer a les seves primeres nuvies, l'apartament també va formar part d'una bolera, d'un cinema, va acollir el club d'escacs, l'associació de pesca i ocellaires, però l'estructura actual es deu al seu últim ús, un gimnàs amb piscina coberta, la primera que vam tenir a Berga, i que ens ha deixat a Cal Dansa els alts sostres, les àmplies estances i l'estructura de ferro que cobreix el pati. 

Llegir més...

"Bruixes?"

Dissabte dia 6 d'octubre es va inaugurar l'Exposició " Bruixes?". Històries, creences, supersticions, malediccions, rumorologia, acusacions, etcètera, l'exposició compta amb l'assessorament històric de Dolors Santandreu i el dissenyador Salvador Vinyes.

Llegir més...

Identificar-se