Catalan English French Spanish

Google Translator

Turisme de Berga

Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

URL del lloc web: http://www.turismeberga.cat

El bust del comte de Fígols

El bust del comte de Fígols és la peça triada pel Museu Comarcal de Berga com a Peça del Mes. Es podrà veure fins el proper 31 de gener. La conferència es farà divendres vinent dia 11 de gener a dos quarts de vuit del vespre a càrrec de la historiadora Rosa Serra i Rotés. 

Llegir més...

Els Masos de Vilosiu

El 14 de desembre, la historiadora M. Dolors Santandreu va fer una conferència sobre aquestes peces a la Sala de Plens de l'ajuntament, a les 19.30 h. La Sala de Plens de l'Ajuntament va acollir la nova sessió del cicle de conferències de la peça del mes amb la historiadora, Dolors Santandreu, per conèixer les característiques dels objectes trobats als masos medievals de Vilosiu (Cercs) que van ser excavats al s.XX

Llegir més...

Els masos de Vilosiu

Diversos objectes dels masos medievals de Vilosiu (Cercs) són la Peça del Mes de desembre del Museu Comarcal de #Berga. Els podeu veure a l'interior del museu, des del 7 de desembre i fins al 3 de gener. Hi ha diverses claus, una moneda i una sivella. El 14 de desembre, la historiadora M. Dolors Santandreu farà una conferència sobre aquestes peces a la Sala de Plens de l'ajuntament, a les 19.30 h.

Llegir més...

Els Braçalets de Ca l'Oliaire

Els braçalets de petxina trobats en sepultura de fossa del IV mil•lenni a. de C. a Ca l'Oliaire (la Valldan) són la Peça del Mes de novembre del Museu Comarcal de Berga. Els podeu venir a veure fins al 30 de novembre, a l'interior del museu. El proper divendres, 9 de novembre, a les 19.30 h, a la Sala de Pelns de l'Ajuntament, Josep Farguell farà una conferència sobre la Peça del Mes.

Llegir més...

Identificar-se