Catalan English French Spanish

Google Translator

Col·laboració entre el Taller Coloma i l'Ajuntament

A partir d’avui una desena de treballadors i treballadores del Taller Coloma s’encarregaran de l’obertura de la Casa de La Patum, de l’Espai de Ciències Naturals i de la Col·lecció del Circ.

Després de la bona experiència en la gestió dels espais de l’exposició ‘Obert als 60’s’ per part de treballadors i treballadores del Taller Coloma, l’Ajuntament de Berga ha decidit apostar per una nova col·laboració, consistent ara en la signatura d’un conveni d’un any per tal que una desena de treballadors del Taller Coloma es facin càrrec de l’obertura de la Casa de La Patum, de l’Espai de Ciències Naturals i de la Col·lecció del Circ.


En aquest sentit, avui mateix els treballadors i treballadores del Taller Coloma han passat el matí aprenent a fer les tasques que aquesta mateixa tarda ja començaran a desenvolupar i que faran durant un any a partir de la signatura del conveni que es farà properament.
D’aquesta manera doncs, mitjançant aquest acord s’establirà un treball col·laboratiu amb el Taller Coloma, que anirà destinat a afavorir l’obertura i les visites d’aquests espais durant els divendres, dissabtes, diumenges i festius d’11 del matí a 2 del migdia i de les 6 de la tarda a les 8 del vespre.

Aquest conveni esdevé important per a diverses actuacions de caràcter turístic-cultural, ja que alguns caps de setmana, per diversos motius, un dels punts turístics d’interès de la ciutat com és el Museu de La Patum, estava tancat. D’aquesta manera, la incorporació dels nois i noies del Taller Coloma esdevé positiva de cara al turisme, però també de cara a la ciutat, per l’Ajuntament de Berga i pels mateixos nois i noies.

En aquest sentit, l’associació ‘La Patum Productors’, de recent creació, també es mostra molt satisfeta amb aquest conveni, ja que l’obertura d’aquests espais –concretament el de la Casa de La Patum- per part dels nois i noies els complementa l’oferta de productes que ofereixen a la botiga de La Patum. Actualment l’Associació compta entre els seus membres amb representants de diferents empreses que elaboren productes oficials de la marca Patum i que ajuden a finançar la Festa i a dia d’avui s’estan planificant diverses campanyes per tal de donar a conèixer la marca a tots els establiments turístics de la comarca. Igualment, continuen oferint un punt de venda en comú, la botiga de La Patum, (davant de la Policia Local) oberta tots els caps de setmana, on el públic pot comprar durant tot l’any una cinquantena de productes molt variats relacionats amb la Festa.

Darrera modificació elDilluns, 23 Desembre 2013 13:39
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se