Catalan English French Spanish

Google Translator

Tornen les activitats turístiques i culturals de ‘Berga viu l’estiu’

Com cada estiu, des de l’Oficina de Turisme i el Museu Comarcal de Berga es tornen a organitzar enguany les visites guiades i altres activitats per tal d’oferir al públic visitant una oferta turístico-cultural variada, sota el lemaBerga viu l’estiu’.

Tal i com es porta fent els darrers anys, tots els serveis i activitats ofertes seran gratuïtes. També cal destacar que com a resultat de la gran resposta obtinguda davant les visites guiades nocturnes que es van fer l’any passat, enguany se n’han incorporat de noves, així com també s’oferiran caminades i passejades didàctiques pensades sobretot pel públic familiar; totes, planificades durant els caps de setmana i festius obertes a tot tipus de públic.

Dins el programa ‘Berga viu l’estiu’ també s’hi engloben els concerts del ‘Festival de Música Antiga dels Pirineus’, en el qual enguany ja hi participen també altres municipis del Berguedà com Bagà, Guardiola i Cercs. L’entrada als concerts té un cost de 16 euros cadascun, amb possibilitat d’obtenir descomptes especials. Es pot consultar tota la informació sobre la programació del Festival a la pàgina web www.femap.cat

Darrera modificació elDilluns, 23 Desembre 2013 13:15
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se