Catalan English French Spanish

Google Translator

Berga comença a posar fil a l'agulla a l'organització del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt

Més d’una setantena de persones van assistir ahir al Pavelló de Suècia per mostrar el seu interès en formar part dels actes d’organització del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt, el 2016. L’acte, que va estar conduït per membres de l’Ajuntament de Berga i del Bisbat de Solsona, entitats organitzadores, va comptar amb la representació de moltes entitats berguedanes, però també amb la de moltes persones a títol individual que volen aportar el seu gra de sorra en aquest esdeveniment.

Així ho explica l’Alcalde de Berga, Juli Gendrau: “El què es va veure ahir és que hi ha moltes persones interessades en aquesta celebració, i d’edats molt diferents, la qual cosa és molt important. Sembla que falti molt, però tres anys passen de seguida”, diu.

En aquest sentit, i per tal de començar a agilitzar tasques, s’han creat tres comissions diferents perquè cadascú es pugui apuntar en la que se senti més còmode i cregui que pot aportar-hi més. Es tracta de la comissió d’idees, que ha de permetre començar a articular les diferents iniciatives que hi ha; la comissió econòmica, que s’encarregarà de vetllar per tot el referent al finançament de l’organització de la festa; i la de comunicació, que ha de ser l’encarregada de difondre totes aquestes idees que s’aniran treballant.

Els i les assistents ahir al Pavelló de Suècia ja es van anar apuntant a les diferents comissions, però això no vol dir que quedés res tancat, sinó que tothom que ho vulgui es pot apuntar encara a alguna d’aquestes comissions anant a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga, on se li recolliran les dades de contacte.

A la reunió van compartir-se algunes idees, com ara el fet que cal tenir present que s’ha de fer un esdeveniment pensant en la modernitat del segle XXI i que també estaria bé fer alguna cosa a nivell social que deixi un record d’aquesta celebració a la ciutat. Per la seva banda, l’Alcalde de Berga també matisa que no descarta en absolut que es faci una Patum especial com s’ha fet altres vegades: “Crec que molta gent dóna per fet que el 2016 hi haurà dues Patums, i és una cosa que jo a títol individual no veuria pas malament, sinó que ho veuria amb molt bons ulls, però cal recordar que això és un tema que ha de valorar el Patronat de la Patum”, explica.

Tan aviat com ja s’hagin anat creant les llistes amb la gent que ja es va apuntar a l’Oficina de Turisme i la que s’apunti durant aquests dies, s’aniran convocant les diferents comissions per tal de començar a treballar per la celebració d’aquest Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt.

Darrera modificació elDilluns, 23 Desembre 2013 13:04
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se