Catalan English French Spanish

Google Translator

Berga es prepara per la Patum amb el tradicional concurs de cartells

Des dels anys setanta, la ciutat de Berga organitza un concurs per escollir el cartell anunciador de la seva festa per excel·lència, la Patum. La Patum és una festa popular que se celebra durant la setmana de Corpus i que ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO.

La convocatòria del concurs de cartells de Patum propicia la proximitat de la festa i desperta la il·lusió i l’esperit patumaire de la ciutat. El concurs compta amb la participació de la població, tant adulta com infantil, i genera múltiples expectatives.

Aquest any s’ha celebrat la 40a edició, en la qual un jurat qualificat ha seleccionat 5 cartells d'entre les 56 propostes presentades que, a posteriori, s’han sotmès a votació popular. Els cinc cartells seleccionats,‘Amb el fuet entre cames’, 'Fera', 'La nostra empremta', 'Tabal l4' i 'Sant Miquel', han estat exposats a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga. Aquest espai també ha acollit l’exposició dels cartells seleccionats pel concurs infantil.

El cartells guanyadors d’ambdues convocatòries es donaran a conèixer públicament el dia 1 de juny, data en la qual se celebrarà el Ple Extraordinari de l'Ascensió i la sortida del Tabal. Aquest esdeveniment marca el compte enrere de la festa i pels carrers de la població ja es podrà respirar l’ambient inconfusible de Patum.

Darrera modificació elDimecres, 07 Maig 2014 11:58
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se