Catalan English French Spanish

Google Translator

El musical Annie conclourà la segona edició del Cicle de Música per a la Ciutat

Els propers dies 17,18 i 19 de maig el Teatre Municipal de Berga acollirà el musical Annie en el marc de la segona edició del Cicle de Música per a la Ciutat.

El CMC és una innovadora proposta musical que se celebra a diferents espais de la ciutat amb l’objectiu de difondre i promoure la música en viu. El seu cartell aposta per oferir concerts de l’EMMB amb la col·laboració de grups, orquestres i artistes convidats.

Després de l’èxit de participació de la primera edició, el projecte s’ha consolidat com a part de l’oferta cultural de Berga. La segona edició, amb la voluntat de créixer i millorar, ha potenciat el seu caràcter interdisciplinari i ha apostat per espectacles representatius d’una àmplia diversitat d’estils musicals. En aquest sentit, la cloenda no serà cap excepció i acollirà una adaptació del famós musical de Broadway Annie, protagonitzat per l' Agrupació Teatral la Farsa conjuntament amb l’Escola Municipal de Música de Berga.

Annie el musical és un espectacle capaç de reunir a més de 100 persones sobre l’escenari. Actors, músics i cantats donen vida a aquest projecte i aproximen l’espectador a la qualitat de la música en directe. La història ens transporta a la ciutat de Nova York als anys 30, en un període de plena decadència. En aquest context, una nena òrfena de gran optimisme lluita per buscar una vida millor.

Inspirat en la tira còmica de Harold Gray, Annie és un musical lúdic i de qualitat dirigit a tots els públics.

Es poden comprar entrades on-line en el següent link

Darrera modificació elDimarts, 06 Maig 2014 13:59
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se