Catalan English French Spanish

Google Translator

Berga és ja Destinació de Turisme Familiar

Aquest matí el Pavelló de Suècia ha acollit l’acte de certificació de Berga com a Destinació Turística Familiar (DTF), un segell d’especialització de l’Agència Catalana de Turisme que atorga a un municipi o un conjunt de municipis i/o territori i que certifica que aquest ofereix uns determinats serveis i equipaments que estan adaptats a les necessitats de les famílies amb infants.

Aquest tipus de destinacions certificades, fins fa dos anys eren bàsicament de platja i actualment, Berga serà la tercera destinació d’interior certificada, després de Les Valls d’Àneu i Muntanya de Prades.

A ‘Berga, destinació de Turisme Familiar’, el recurs principal triat ha estat la Serra de Queralt i això ha permès que Avià, Capolat, Castellar del Riu i Cercs, poguessin afegir-se a la certificació ja que estan dins del perímetre del recurs principal i complementen l’oferta pública i privada del sector turístic. És a dir, aquests cinc municipis que configuren la marca de Destinació de Turisme Familiar ofereixen allotjaments, restaurants, empreses d’activitats i el propi recurs principal preparats per acollir famílies. És en aquest sentit, que en el decurs de l’acte, els representants dels cinc ajuntaments que formen Berga Destinació Turística Familiar han rebut de mans del conseller Puig i de l’Alcalde de Berga Juli Gendrau el diploma que acredita els seus municipis com a part d’aquesta nova DTF.

Fins a data d'avui han obtingut la certificació un total de 33 establiments tenint en compte les tres tipologies diferents que la conformen: allotjaments, restaurants i empreses d'activitats. La resta d'establiments interessats poden anar-s'hi sumant i ampliar l'oferta.

Darrera modificació elDivendres, 21 Novembre 2014 12:06
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se