Catalan English French Spanish

Google Translator

Patum invisible es presentarà aquest dissabte

Patum invisible, un projecte de l’Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de la Patum dissenyat per la Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic


Patum Invisible permetrà al visitant visualitzar, a través de dispositius mòbils, imatges antigues i vídeos relacionats amb la ciutat de Berga i la Patum. Les imatges es podran visualitzar mitjançant codis QR des del lloc on van ser creades. El projecte s’inicia amb deu punts de visualització en diversos indrets de la ciutat i la majoria d’aquests punts formen part de la ruta ‘ Un tomb per Berga’ de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Berga.

Així, a cada punt del recorregut, el visitant, a part de veure la imatge o el vídeo específics d’aquell lloc, hi podrà consultar informació de la imatge, del moment històric en el qual va ser feta, etc. Aquesta informació també es podrà consultar a través de la pàgina web de Turisme de l’Ajuntament de Berga.

En fases posteriors, està previst incorporar més imatges i dur a terme un projecte docent relacionat amb la Patum.

L’EDIP de La Farinera_CAVV ja ha dissenyat altres projectes semblants, com el de Vic invisible el ‘Re.set del Tricentenari’ a Barcelona i els ‘Murs del mNACTEC’ a Terrassa.

Els actes de celebració del 9è aniversari del reconeixement de La Patum com a obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO finalitzaran el mateix dissabte dia 20, a 2/4 de 7 de la tarda amb la presentació de la reedició del llibre ‘Patum!’, obra que fou editada per primera vegada l’any 2001.

 

Darrera modificació elDilluns, 12 Gener 2015 12:35
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se