Catalan English French Spanish

Google Translator

Berga la ciutat del Cuento

Des d'avui i fins el proper 11 de febrer si es fa la inscripció a la Rua de Carnestoltes s'obtindran dues entrades de regal al Ball dels Cornuts. D'aquesta manera es vol apostar altra vegada  amb la inscripció prèvia gratuïta  i a través d'internet per la participació a la Rua de Carnestoltes.

Les inscripcions a través d’Internet es poden fer a través de l’enllaç següent http://goo.gl/forms/dVXAlfzDdE, , i les inscripcions presencials, que es podran fer igual que els anys anteriors, seran el mateix dia de carnestoltes, dissabte 14 de febrer, de les 4 de la tarda a les 16.50 hores davant la Residència Sant Bernabé, a la carretera de Solsona.

Les bases del concurs es poden consultar a la web de l'ajuntament de Berga: www.ajberga.cat així com els diferents premis per categories. En aquest sentit, cal destacar que com a novetat enguany s’han eliminat els quarts premis del concurs, consistents en un pernil i dues espatlles, i s’ha afegit la categoría de millor comparsa infantil amb 3 premis: un 1r de 300; un 2n de 200€ i un 3r de 100€.


Darrera modificació elDimarts, 13 Gener 2015 11:59
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se