Catalan English French Spanish

Google Translator

L’Oficina de Turisme de Berga se suma a la diada de Sant Jordi sent punt de signatura del llibre ‘Aligats’, de Jordi Cohen

Un any més, l’Oficina de Turisme de Berga se suma als actes que es faran durant el dia 23, diada de Sant Jordi, a la ciutat. Enguany ho farà comptant amb la presència del fotògraf manresà Jordi Cohen, que a partir de les quatre de la tarda i fins les sis signarà el seu llibre ‘Aligats’ a totes aquelles persones que ho desitgin. 

‘Aligats’ és el resultat final d’un projecte fotogràfic desenvolupat al llarg de quatre anys, en el qual l’autor ha pretès captar les emocions, vivències i sentiments dels participants al ball de l'Àliga de La Patum de Berga, la única festa tradicional catalana declarada Obra Mestra del Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO (2005).

 Jordi Cohen, metge de formació, ha treballat durant anys per al sector de la salut a Espanya, Llatinoamèrica i Àfrica. Fotògraf documental, la seva obra intenta transmetre emocions vinculades a aspectes culturals i religiosos de diferents civilitzacions. Cohen ha exposat la seva obra al San Diego Art Institute d’Estats Units, CEH ‘Manege’ de Sant Petersburg (Rússia), Royal Geographical Society of London (Anglaterra), Galleria Hector Garcia de Ciutat de Mèxic (Mèxic), Sarcelles (França), Couvent des Minimes de Perpinyà (França) i Complex l'Àguila de Madrid (Espanya) entre altres. Ha publicat a CNN Bloc, Leica Magazine, La Vanguardia, Photo France, XL Semanal, Piel de Foto, Chasseur d'Images i FotoMagazin Germany. El fotògraf manresà ha estat guardonat entre altres per POYLatam, IPA, CHIPP, HPA, Prix de la Photographie, Premi Infanta Cristina, Visa pour l' Image, Fotoperiodisme Cultura i Espectacles Amèrica Llatina i ‘Save the Children’. 

El llibre ‘Aligats’ que signarà l’autor la tarda del 23 d’abril també es podrà comprar a la mateixa Oficina de Turisme i igualment, aquelles persones que no puguin adreçar-se a l’Oficina el podran recollir posteriorment els dies següents. El llibre també es podrà adquirir a través de la plataforma http://thefolioclub.com/aligat/, al preu de 35 euros.
 

Darrera modificació elDijous, 21 Abril 2016 10:15
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se