Catalan English French Spanish

Google Translator

Sala

  • Tipus d'establiment / cuina: D'autor
  • Adreça: Passeig de la Pau, 27
  • Població: Berga
  • Telèfon: 93 821 11 85
  • Fax: 93 822 20 54

El restaurant Sala obre les seves portes a la ciutat de Berga l’any 1971 de la mà dels germans Ramon i Montserrat Sala, responsables del menjador, i d’en Miquel Màrquez, marit de la Montserrat, a la cuina.

El restaurant comença la seva caminada oferint cuina tradicional de muntanya i amb una debilitat pels productes de la comarca i, en especial. els bolets que, amb els anys, podríem dir que s’han convertit en el referent de la casa,que mai ha perdut, ni vol perdre, el caràcter familiar de quan va néixer.

El local ofereix cabuda a 45 comensals i disposa també d’un menjador privat per a 12 persones.

Està obert tots els dies de l’any, a excepció de diumenges i festius a la nit. Els dilluns resta tancat tot el dia.

Menú de dimarts a divendres només al migdia.

La Cuina

Amb els anys la cuina ha evolucionat a una velocitat vertiginosa. Nosaltres hem acompanyat aquesta evolució cap a una cuina més lleugera, personal i creativa, procurant no oblidar mai la cuina de sempre, la de les àvies, que és en el fons la forja de la cuina catalana.

Els productes, de primera qualitat; i, sempre que és possible, els autòctons, encapçalen la nostra llista de la compra, procurant manipular-los amb molta cura.

Treballem amb blat de moro escairat, blat escairat, pèsol negre, patata de muntanya, carn natural, fruites del bosc, formatges del Berguedà,...

També volem remarcar que, donat que avui les distàncies no són importatnts,les comarques d'interior podem oferir peix fresc amb totes les garantíes de qualitat.

Ens agrada treballar els productes de temporada i això ens brinda la possibilitat de fer canvis de carta més sovint.

El que no podem oblidar es el producte estrella de la casa i podríem dir que s’ha convertit des de fa anys en el nostre cartell de presentació: el bolet.

Podem dir que a l’equip del restaurant Sala ens apassionen els bolets i això es reflecteix a la carta on durant tot l’any hi podem trobar aquest meravellós tresor que en ofereix la mare natura. Això vol dirque de bolets en tenim tot l’any, unes temporades més generoses que d’altres.

Galeria d'imatges

Darrera modificació elDivendres, 29 Gener 2016 11:01
Més en aquesta categoria: « Royal India Ski »

Identificar-se