Catalan English French Spanish

Google Translator

Visites guiades

Coneix la nostra història

Des de l'Oficina de Turisme oferim al públic visitant o bé a grups escolars i especialitzats diferents visites guiades que expliquen les diverses etapes històriques que han estat rellevants per la configuració actual de la ciutat de Berga.

Ja sigui la seva època medieval, l’etapa de les guerres carlines del XIX o bé el període de la preindustrialització totes elles són comentades per un guia especialista. També oferim els serveis d’un guia especialista en biologia i natura per explicar-vos la Serra de Queralt. La durada aproximada de les visites guiades és d’una hora i mitja.

Durant l’època estival aquestes visites estan obertes al públic en general cada cap de setmana i la resta de l’any cal concertar-la uns quinze dies abans.

Quaderns didàctics: per tal de millorar la vostra visita s'han elaborat els quaderns didàctics del Museu. Podeu descarregar-vos-els així com la guia del mestre.
Guia del Mestre de Primària | Quadern de Primària | Guia del Mestre de Secundària | Quadern de Secundària

Recursos Culturals per a escoles: Us proposem una sèrie d’activitats per a grups escolars. Us podeu descarregar l’arxiu aquí.

Visita guiada: la Berga Medieval

Us proposem una ruta que us ajudarà a conèixer el passat medieval a través de l’evolució urbanística de la nostra ciutat, des dels seus orígens fins al segle XIV, i podreu comprovar al mateix temps com vivien els nostres avantpassats. Descobriu tot passejant que la història de Berga la tenim més a prop del que mai hauríeu imaginat.

Llegir més...

Visita guiada: la Berga Carlina

En aquesta visita guiada us proposem conèixer el passat carlí de la ciutat de Berga. Aquest recorregut vol ser un testimoni d’aquelles tres guerres carlines, visitant els llocs més emblemàtics dels episodis carlistes, que Berga va viure amb intensitat durant un llarg període que abarcà els conflictes bèl·lics del segle XIX.

Llegir més...

Visita guiada: l’entorn natural de Queralt

L’itinerari guiat que us proposem ressegueix el plaent camí de ronda de Queralt i centra el seu interès, d’una banda, en els diferents elements del paisatge que aquest excepcional mirador ens permet contemplar i en com la seva presència ha condicionat l’assentament humà i les seves activitats econòmiques.

Llegir més...

Visita guiada Espais Patum

Recorregut pels carrers i places del centre de Berga vinculats a la celebració de la festa berguedana. La Patum fou Declarada Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la Unesco l’any 2005. L’exposició i la visita guiada permeten conèixer a través dels orígens de la festa, la seva comparseria i les músiques aquesta celebració singular.

Llegir més...

Identificar-se