Catalan English French Spanish

Google Translator

Museus i sales

Museu Comarcal de Berga

El Museu Comarcal de Berga,  pretén ser el punt de promoció i comercialització a nivell de turisme cultural a la mateixa vegada que obrir la ciutat tan al visitant com al mateix públic local. És el punt de partida de les visites guiades que expliquen l’evolució de la ciutat al llarg de la història remarcant els elements medievals, els elements industrials essencials en la preindustrialització de finals del segle XIX i principis del XX i les guerres carlines del XIX.

Llegir més...

Col·lecció del Circ

Espai Tancat Provisonalment. La Col·lecció del Circ inaugurada l’abril del 2003 és una col.lecció monogràfica cedida per Josep Vinyes sobre el món del circ. Consta de fotografies, cartells, programes de mà i objectes relacionats amb el circ.

Llegir més...

Museu de les Mines de Cercs

El museu, Patronat Municipal esta integrat per l’Ajuntament de la Vila de Cercs, les empreses mineres Carbones de Berga, SA i Carbones Pedraforca, SA, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i la Xarxa de Museus locals, esta vinculat al Sistema del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

Llegir més...

Identificar-se