Catalan English French Spanish

Google Translator

Museus i sales

Museu Comarcal de Berga

El Museu Comarcal de Berga,  pretén ser el punt de promoció i comercialització a nivell de turisme cultural a la mateixa vegada que obrir la ciutat tan al visitant com al mateix públic local. És el punt de partida de les visites guiades que expliquen l’evolució de la ciutat al llarg de la història remarcant els elements medievals, els elements industrials essencials en la preindustrialització de finals del segle XIX i principis del XX i les guerres carlines del XIX.

Llegir més...

Col.lecció de Ciències Naturals

Col.lecció de Ciències Naturals  ofereix al visitant una visió de la diversitat biològica de la nostra comarca.

L’Espai actual és l’antic Museu de Ciències Naturals remodelat on s’hi pot contemplar un audiovisual explicatiu de la fauna, la flora i la geologia del Berguedà a banda d’una exposició permanent que consta de dues parts ben diferenciades.

Llegir més...

Casa de la Patum

La Casa de la Patum pretén donar un petit tast de la festa berguedana per excel·lència, La Patum, declarada Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per la UNESCO l’any 2005.

Es va obrir al públic el novembre del 2007, i des de llavors prop de 30.000 persones l’han pogut visitar.

Llegir més...

Museu de les Mines de Cercs

El museu, Patronat Municipal esta integrat per l’Ajuntament de la Vila de Cercs, les empreses mineres Carbones de Berga, SA i Carbones Pedraforca, SA, el Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya i la Xarxa de Museus locals, esta vinculat al Sistema del Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya.

Llegir més...

Identificar-se