Catalan English French Spanish

Google Translator

Notícies

Bona acollida a les primeres visites guiades al cementiri de Berga

Bona acollida a les primeres visites guiades al cementiri de Berga organitzades des de l'Oficina de Turisme

Diumenge dia 30 d'octubre i dimarts dia de Tots Sants, l'Oficina de Turisme va planificar dues visites guiades al cementiri de Berga gratuïtes i obertes al públic. Toni Gol i Josep maria Rossinyol, amb la col.laboració de Ton Vilà varen homenatjar als berguedans il.lustres al Patí dels Panteons i el Panteó Bassacs.

Llegir més...

La BergaBolet se celebrarà enguany els dies 1 i 2 d'octubre

  • Publicat a
  • Publicat a Notícies

La ciutat de Berga acollirà la Bergabolet els pròxims 1 i 2 d’octubre . Com en altres edicions, la festa d'enguany serà plena d'activitats a l'entorn del bolet. D'aquesta manera també es pretén  acostar els visitants a la ciutat. Concretament, les places i els carres del Casc Antic esdevindran un immens escenari on degustar productes autòctons i de primera qualitat. Tot això, acompanyat de música en viu, espectacles, exposicions, activitats infantils i, com no podia ser d’altra manera, parades d’artesania i venda de bolets.

La Bergabolet, 1 i 2 d'octubre , és l’oportunitat perfecta per endinsar-se en el món del bolet des d’una perspectiva diferent, així com per gaudir del caliu i de l’encant de la ciutat.

Llegir més...

Festa de Sant Quirze de Pedret

  • Publicat a
  • Publicat a Notícies

Aquest diumenge se celebrarà a Berga la Festa de Sant Quirze de Pedret. Com ve sent tradició aquest diumenge 18 de setembre es farà a l’església de Sant Quirze de Pedret la festa dedicada al Sant Quirze que començarà a les 11 del matí amb la missa en honor a Sant Quirze i Santa Julita, amb cantada de goigs i amb les priores Laia Tor Perarnau, Clara Gonfaus Santamaria i Carla Moreno Quesada.

Seguidament, es repartiran els panets de Sant Quirze i les flors boscanes i es faran ballets i danses tradicionals a càrrec de l’esbart Queralt. 

A partir de les 10 del matí hi haurà servei de transport gratuït des del pont de Pedret fins a l’església.

Llegir més...

Diumenge 3 de juliol Festa de Sant Pere de Madrona

Aquest diumenge se celebra la tradicional Festa de Sant Pere de Madrona, que escalfa motors avui amb la revetlla de Sant Pere


Com ja ve sent tradició en aquestes dates, aquest diumenge dia 3 de juliol se celebrarà novament la Festa de Sant Pere de Madrona. Abans però, es farà la revetlla de Sant Pere, consistent en una caminada que es farà aquest vespre.

L’excursió d’avui començarà a 2/4 de 9 del vespre i se sortirà de la plaça de Sant Pere en direcció a Sant Pere de Madrona. La participació és gratuïta i es recomana portar calçat còmode, així com també cal portar entrepà, beure i un lot per a la tornada.

Diumenge 3 de juliol es farà la Festa de Sant Pere de Madrona, que començarà a les 11 del matí amb una missa en honor a Sant Pere i en la qual es cantaran els goigs i les priores repartiran poms de flors i claus de Sant Pere de Madrona. Enguany les priores són la Laia Tor Perarnau, la Clara Gonfaus i la Carla Moreno Quesada.
 

Llegir més...

La casa de la Patum es matindrà tancada provisionalment

Com a conseqüència dels problemes d’humitats i degoters detectats a la Casa de La Patum, des de l’Ajuntament de Berga i el Patronat Municipal de La Patum s’ha pres la mesura de mantenir tancat aquest equipament fins que aquests problemes puguin ser resolts.

Provisionalment, la comparseria de La Patum es continuarà guardant als baixos de l’Ajuntament de Berga fins que es resolguin aquests problemes o bé es trobi una ubicació provisional alternativa per conservar les comparses en les millors condicions possibles.

Llegir més...

La capital berguedana centrarà algunes activitats de ‘Berga viu l’estiu’ en el món medieval

Com ja és habitual, cada any i sota el lema ‘Berga viu l’estiu’, l’Ajuntament de la capital berguedana ofereix un seguit d’activitats amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat turística i cultural a Berga. Enguany, dins el programa destaca l’oferta gratuïta centrada en el món medieval, en què s’hi inclouen dues activitats sota els títols ‘Terra de Càtars i Templers: el testament de Guillem de Berguedà a Queralt’; i ‘Guillem de Berguedà. La destral i la rosa’.

Llegir més...

L'oficina de Turisme ja ven els programes de La Patum 2016

Ja a la venda a l’Oficina de Turisme els programes de La Patum 2016, que també es poden descarregar a través de la web.

Fet el Ple de l’Ascensió en què es va aprovar que un any més hi haurà Patum a la capital Berguedana, des del Patronat Municipal de La Patum i l’Ajuntament de Berga s’han posat a la venda els programes de la Festa, que ja es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Berga al preu de 3 euros.

Llegir més...

Berga es prepara per la Fira de Maig, que durarà tot el cap de setmana

L’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà organitzen una nova edició de la Fira de Maig, una de les mostres multisectorials més importants de la Catalunya Central, que se celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig.

Segons Francesc Ribera, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga, la Fira de Maig serà una fira d’autor que trencarà la monotonia i presentarà un disseny totalment renovat i diferent, apostant per uns estands fets amb palets i de fusta, atès que la indústria forestal i de la fusta són motors de l’economia berguedana. A més a més, s’ha comptat la col•laboració del dissenyador Salvador Vinyes per tal de fer realitat la conceptualització del nou model de Fira pel qual volen apostar l’Ajuntament de Berga i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, amb la voluntat que cada any la Fira presenti un format estèticament diferent.

Llegir més...

L’Oficina de Turisme de Berga se suma a la diada de Sant Jordi sent punt de signatura del llibre ‘Aligats’, de Jordi Cohen

Un any més, l’Oficina de Turisme de Berga se suma als actes que es faran durant el dia 23, diada de Sant Jordi, a la ciutat. Enguany ho farà comptant amb la presència del fotògraf manresà Jordi Cohen, que a partir de les quatre de la tarda i fins les sis signarà el seu llibre ‘Aligats’ a totes aquelles persones que ho desitgin. 

Llegir més...

Identificar-se