Catalan English French Spanish

Google Translator

Notícies

Berga et proposa més de 70 activitats

Berga us proposa més de 70 activitats durant la setmana ESPLÈNDID, obertes a tothom. Hi trobareu gastronomia, esport, cultura i un llarg etcètera, gràcies a la implicació d'entitats, associacions i professionals de la ciutat.

Les podeu consultar aquí: 

Llegir més...

Berga et convida a Canet i Canet et convida a Berga!

ESPLÈNDID és la campanya per promocionar i desestacionalitzar el turisme que es portarà a terme durant dues setmanes: del 26 de febrer al 4 de març i del 12 al 18 de novembre del 2018. És una campanya pròpia de les poblacions de Berga i Canet de Mar, en la qual els visitants gaudiran de promocions en un ampli ventall d’establiments de diferents tipologies (allotjaments, restaurants, comerços i empreses d’activitats d’oci). Hi participen prop d’un centenar d’establiments d’ambdues poblacions. Trobareu tota la informació de la campanya i dels establiments participants en aquesta pàgina web: www.esplendid.cat

 

 

Llegir més...

Exposició Bitllets de la Guerra Civil

El dia 2 de febrer es va inaugurar l'exposició  ‘Bitllets de la Guerra Civil a la comarca del Berguedà’. L'exposició compta amb bitllets i monedes d’una quinzena de municipis berguedans i es podrà veure fins el dia  5 de març.

Llegir més...

Festivitat de Santa Eulàlia

Berga és a punt per a celebrar una nova edició de la festa de Santa Eulàlia, la Festa Major d’hivern dedicada a la patrona de la ciutat. . El diumenge hi haurà una ruta guiada i gratuïta per la ciutat per conèixer la vida i l’obra de Santa Eulàlia amb el dinamitzador cultural, Toni Gol. L’activitat començarà a les 12 del migdia i el punt d’inici de la sortida serà a l’Oficina de Turisme de Berga, situada al carrer dels Àngels, 7. El duet Figa clourà la celebració amb un concert vermut que es farà al passeig de la Indústria, a la 1 del migdia. Per últim, cal destacar que un dels aspectes més rellevants de la programació de la Festa Major d’hivern de Santa Eulàlia és que la majoria de les propostes musicals seran interpretades per grups femenins.La fotografia de la notícia il.lustra els participants a la visita guiada sobre la vida de Santa Eulàlia.

Llegir més...

Inauguració Exposició Paradís Bertrana

Berga homenatja a Prudenci i Aurora Bertrana amb una exposició temporal de quadres del pintor i escriptor torderenc. El Museu Comarcal de Berga s’ha sumat a la celebració de l’Any Bertrana amb l’organització d’una exposició temporal de pintura per a retre homenatge a Prudenci i Aurora Bertrana amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del naixement de Prudenci Bertrana i del 125è aniversari de la seva filla, Aurora Bertrana.

Llegir més...

La Trilogia de Tots Sants

L’Ajuntament de Berga, l’Oficina de Turisme i els guies culturals Josep Mª Rossinyol i Toni Gol han estat els impulsors d’aquesta iniciativa que inclou tres rutes pel barri vell i pel cementiri que es faran durant la setmana de Tots Sants. Segons ha explicat aquest migdia el regidor de Patrimoni Cultural i Museus, Ivan Sànchez, l’objectiu d’aquestes visites és “recuperar l’herència de la memòria oral visitant aquells espais que poden causar respecte o que s’allunyen del nostre dia a dia”. Totes les rutes seran gratuïtes i obertes a tots els públics.

Llegir més...

Identificar-se