Catalan English French Spanish

Google Translator

DTF. Qui som

Berga, juntament amb 4 municipis més (Avià, Castellar del Riu, Capolat i Cercs), està certificada amb el segell de Destinació de Turisme Familiar per part de l'ACT.

Aquesta web vol ser un recull útil per tots els usuaris que vulguin venir a visitar-nos i gaudir del nostre entorn, gastronomia, patrimoni, cultura...

Què és el segell de Destinació de Turisme Familiar (DTF)?

Amb el segell de Destinació de Turisme Familiar, l’Agència Catalana de Turisme (ACT) distingeix els municipis que són especialment sensibles a aquest segment de la demanda i ofereixen uns equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens.

Avantatges

El segell de Destinació de Turisme Familiar dóna una major visibilitat als municipis que volen atraure aquest públic. El 60% dels visitants que arriben a Catalunya s’integren en el segment de turisme familiar, és a dir, adults amb fills que vénen a gaudir de l’estada. Les destinacions acreditades amb el segell els garanteixen:

  • Serveis especialitzats per a les famílies.
  • Especial atenció a les normes de seguretat, tant en espais públics com en la resta d’establiments certificats amb la marca o que gaudeixen d’aquest segell.
  • Ampli programa d’animació, serveis i activitats per a nens.
  • Instal·lacions adequades per als més petits en zones públiques, allotjaments i oferta complementària.
  • Fàcil accés a la informació dels programes d’activitats diàries, per planificar millor l’estada.

La certificació garanteix als visitants que les famílies podran gaudir de tot un seguit d’avantatges de serveis adequats a les seves necessitats concretes: polseres identificatives, habitacions familiars o directament comunicades, piscines infantils amb seguretat, disponibilitat de bressols, clubs infantils a la platja, vigilància, oferta de restauració adaptada, animació i espectacles infantils al carrer, zones públiques d’esbarjo i de jocs per als més menuts, parcs temàtics i aquàtics, possibilitats de fer rutes amb bicicleta, etc.

Darrera modificació elDimarts, 04 Novembre 2014 13:35

Identificar-se