Catalan English French Spanish

Google Translator

Rutes en cotxe

De Guardiola de Berguedà al mirador del Roc de la Lluna

La Pobla de Lillet, i en general l'alta conca del Llobregat, és una zona amb rics recursos naturals que permeten un desenvolupament turístic que està esdevenint una alternativa a l'economia basada en la mineria, la indústria, l'agricultura i la ramaderia. En aquest recorregut, es fa un itinerari insòlit que, partint de Guardiola de Berguedà, passa per La Pobla de Lillet, el santuari de Falgars i arriba al mirador del Roc de la Lluna.

Llegir més...

Museus i arquitectura industrial

Recorregut pel passat industrial Berguedà de principis del s. XX que visita la Colònia Vidal, els centres d'interpretació de l'Església de la Colònia Pons i el de les Colònies del Llobregat (Torre de l'Amo de Viladomiu Nou), el Museu de les Mines de Cercs i l'antiga fàbrica de ciment de la Companyia Asland.

Llegir més...

Volta al Parc

Les 41.042 hectàrees del Parc Natural del Cadí- Moixeró comprenen territori de les conques fluvials del Segre i del Llobregat i de 17 termes municipals de les comarques de l'Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya, molts d'ells visitats en aquesta ruta. Es poden contemplar magnífiques panoràmiques de les serres i massissos que conformen l'orografia del Parc com el Cadí, el Moixeró, el Pedraforca, la Tosa i el Puigllançada així com també descobrir-ne paratges naturals singulars (les fonts del Llobregat), nombroses esglésies romàniques, runes de castells mil·lenaris i antics nuclis medievals. L'itinerari ha estat ideat per fer-se en un cap de setmana o més dies.

Llegir més...

Identificar-se