Catalan English French Spanish

Google Translator

L'Ajuntament renova la senyalització turística d'" Un tomb per Berga" Destacats

A partir d'avui ja es podrà començar a veure a diferents punts del a ciutat la nova senyalització de la ruta " Un tomb per Berga" ja que pretén a través d'un recorregut circular bàsicament pel barri antic de la ciuat, donar a conèixer als i les visitants a través de diferents plafons aquesta part de Berga i fer-se una idea de la seva història i de les caracterísques urbanístiques i arquitectòniques de la mateixa.

Amb aquesta voluntat des de l'àrea de Turisme s'ha apostat per renovar la ruta ja existent ja que amb el pas dels anys molts plafons s'havien fet malbé i fins i tot alguns ja no hi eren.

La nova senyalitació, creada pel dissenyador berguedà Salvador Vinyes amb l'ajuda de Sílvia Massana, pretén ser més gràfica que l'anterior, pensada sobretot per al públic familiar, en la que tots els plafons incorporen una il.lustració que va acompanyada de text. En aquest sentit, s'ha optat per la redució del text de cada plafó amb Turisme, a la qual es pot arribar directament a través dels QR incorporats en cadascun dels plafons, de manera que també es potenciarà la mateixa web.

Una de les novetats quer inclou la nova ruta és la senyalització d'alguns punts de pujada al Santuari de Queralt, recurs de la Destinació de Turisme Familiar.

 

Darrera modificació elDimecres, 18 Març 2015 11:40
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se