Catalan English French Spanish

Google Translator

Santa Bàrbara

  • Tipus d'establiment / cuina: Berguedana (de mercat)
  • Adreça: Plaça Santa Barbara de Sant Corneli
  • Població: Cercs
  • Telèfon: 938 24 82 09

El restaurant Santa Bàrbara es troba en el centre del poble. Edifici de pedra, típica d'aquesta colònia minera. Façana reformada en la seva totalitat i amb ampliacions. Consta d'un menjador interior, un reservat i una terrassa coberta.

Santa Bàrbara remunta la seva història en els inicis de la mineria en la Colonia de Sant Corneli.

L'últim ressorgiment d'aquest restaurant fins els nostres dies, va ser en l'any 1985 per la familia López - De Haro. En aquest últim ressorgir, dos puntals molt importants van ser Nicolasa i Joan de Haro, els quals van fer néixer un nou i renovat Santa Bàrbara. La renovació completa va ser en l'any 2001 , seguint l'estil pioner però amb un aire molt més actual.

Aquest restaurant t'acull en un marc agradable i rústic. La seva ubicació en el cor de la minería i l'experiència del seu personal fan d'aquest lloc un punt ideal per les teves estades; individuals, en familia, en grups, sempre trobaràs la sala adequada per reservar i organitzar els teus esdeveniments.

Aquí trobaràs una cuina autèntica de muntanya i un tracte familiar. Santa Bàrbara submís al seu esplendor dels primers anys ofereix als comensals una immersió en la cuina. No parlem de disseny, ens referim al plaer del gust.

Darrera modificació elDilluns, 04 Agost 2014 19:06
Més en aquesta categoria: « Sant Jordi Font Freda »

Identificar-se