Catalan English French Spanish

Google Translator

Una programació cultural variada de cara a aquest estiu

Cada any amb l’arribada de l’estiu, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga programa una sèrie d’activitats, que enguany s’enfoquen a diversificar l’oferta cultural amb activitats diverses destinades a diferents públics.

Amb aquesta voluntat, demà, 13 de juliol a les 10 del vespre al Teatre Municipal de Berga es donarà el tret de sortida a aquesta programació amb l’obra ‘La Grande Chapelle’, emmarcada en el Festival de Música Antiga dels Pirineus.

Les activitats seguiran de cara a l’agost amb el Ballet de Moscou ‘El Llac dels Cignes’, que es podrà veure el dijous 1 d’agost a les 9 del vespre al Teatre Municipal de Berga. L’obra està de gira per Catalunya, i des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga s’ha apostat per portar-la a Berga ja que fa temps que no es programaven a la ciutat aquest tipus d’espectacles. L’entrada serà de 35€, amb preu reduït de 20€ per a grups i es podran comprar els dimecres i divendres de juliol de 6 de la tarda a 8 del vespre al Teatre Municipal de Berga.

El dissabte 3 d’agost a les 10 del vespre a l’Església de Sant Joan ... de Berga es farà l’‘Acadèmia vocal 1r Curs de Música Antiga del FeMAP’. També emmarcat dins el Festival de Música Antiga dels Pirineus, el dijous dia 8 a 2/4 d’11 del vespre a l’Església de Sant Quirze de Pedret s’oferirà el concert de ‘Mercedes Hernández Fernando Reyes’.

El dimarts 13 d’agost l’Església de Sant Pere acollirà a 2/4 de 10 del vespre el concert d’orgue ‘Aims a Berga’. El preu de l’entrada és de 15€.

El mes d’agost el darrer dels actes serà el dijous dia 15 a l’Espai Casino del Teatre Municipal de Berga. A les 10 del vespre emmarcat dins el Festival de Música Antiga dels Pirineus s’oferirà ‘La Ritirata’.

Al setembre hi haurà dues activitats més. Davant la bona resposta obtinguda amb el concert Memorial Ricard Cuadra d’enguany i ja que hi va haver persones que no van poder-hi assistir per problemes d’aforament, el diumenge 8 de setembre a les 6 de la tarda s’oferirà al Teatre Municipal de Berga una nova representació de ‘Contes de Patum amb Lloll Bertran’. El preu de l’entrada serà de 12€ i es poden encarregar a partir de mitjans d’agots a l’Oficina de Turisme. La venda de les mateixes es farà una estona abans del concert al mateix Teatre.

Les activitats culturals de l’estiu 2013 finalitzaran el dissabte 14 de setembre amb l’obra de teatre ‘Red Pontiac’, amb Míriam Iscla i Cristina Cervià, al Teatre Municipal de Berga. El preu de l’entrada serà de 15€, amb preu reduït de 12€ per a persones del Casal de Gent Gran i menors de 25 anys.

Per a més informació sobre els concerts emmarcats dins el Festival de Música Antiga es pot consultar el programa a pàrt a la pàgina web de l’Ajuntament de Berga.

Darrera modificació elDilluns, 23 Desembre 2013 13:33
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se