Catalan English French Spanish

Google Translator

Arrenca la 1a edició del Concurs de Tapes

El proper dissabte 4 d’octubre, Berga celebra la primera edició del Concurs de Tapes. Aquest esdeveniment culinari s’emmarca dins dels actes de la Bergabolet, una cita obligada per als amants del bolet, la natura i la gastronomia.

La ciutat de Berga viu l’arribada de la tardor d’una manera molt especial, beneficiant-se enormement de la bellesa paisatgística que provoca el canvi estacional, així com dels sabors i els aromes que transmeten els productes de temporada.

És, precisament, en aquest marc envejable on es concep el Concurs de Tapes, un esdeveniment que pretén donar a conèixer la riquesa gastronòmica de la ciutat d’una forma atractiva i dinàmica, així com potenciar la seva varietat i qualitat. En aquest sentit, cal destacar que s’ha optat per posicionar el bolet, un dels productes més representatius de la comarca, com l’element unificador de totes les tapes, ja sigui des d’una vessant més tradicional o innovadora. 

El concurs compta amb la participació de 29 establiments, comerços, bars i restaurants, formant una atractiva ruta pels diversos carrers i places del Nucli Antic de la ciutat. Cada establiment ha creat una tapa inspirada en els sabors de la tardor que se servirà per un preu únic de 1.50 €.

Des de l’organització s’entregarà un fulletó als participants on hi apareixerà tant la localització dels diversos establiments concursants com la seva respectiva creació. El fulletó també contindrà un seguit de caselles per tal que cada participant pugui votar la millor tapa.

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Berga us convida a gaudir d’aquesta iniciativa el proper dissabte a partir de les 8 del vespre.

Per a més informació podeu visualitzar l’espai que el programa “Els Matins” de Tv3 ha dedicat a l’esdeveniment. 

Darrera modificació elDijous, 02 Octubre 2014 16:45
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se