Catalan English French Spanish

Google Translator

Aquest diumenge segueix a Berga el Cicle de Música per a la Ciutat, amb l’Orquestra de Cambra Terrassa 48

El Teatre Municipal de Berga acollirà aquest diumenge, 30 de novembre, un nou concert del Cicle de Música per a la Ciutat. Serà a les 12 del migdia i anirà a càrrec de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, que presentarà el seu treball ‘Músiques per a explicar’.

Segons els mateixos autors, es tracta d’un programa en el qual es podrà escoltar la preparació i vivència d'una batalla amb cavalls, espases, plors i canons a La Battaglia de F. I. Biber; la Llegenda d'Ariadna, filla de Minos, rei de Creta, que cau perdudament enamorada del príncep Teseu d'Atenes, explicada amb els sons dels instruments de corda per P. Locatelli; la il·limitada imaginació de G. Ph. Telemann explicant, en una època de mobilitat reduïda, com és un viatge i les particularitats de Les Nacions que visita; i tota una casa del diable amb els sons simfònics de L. Boccherini.

Tot plegat, introduït prèviament abans de cada interpretació per part dels mateixos membres de l’orquestra i partint de la base que les fons d'inspiració dels compositors en el moment d'escriure música sempre són molt variades: sensacions, sentiments, exercicis virtuosístics, formes concretes... i també el fet d'explicar quelcom que han escoltat, vist o llegit. Les entrades es poden comprar una hora abans a taquilla o a través de la web www.tincticket.com al preu de 10€ i són gratuïtes per a l’alumnat de l’Escola Municipal de Música de Berga.

Darrera modificació elDimecres, 03 Desembre 2014 10:41
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se