Catalan English French Spanish

Google Translator

Comença a Berga el 1r curs del Festival de Música Antiga dels Pirineus

El reconegut tenor Lluís Vilamajó serà l’encarregat de dirigir el 1r Curs del FeMAP, un curs organitzat en col·laboració amb l’associació ‘Fònics’ que té una clara voluntat de continuïtat en properes edicions i un format molt exigent per als 18 participants seleccionats.

El curs d’enguany es farà entre el 29 de juliol i l’1 d’agost a l’Escola Municipal de Música de Berga. El mateix Lluís Vilamajó, i els professors Carlos Mena i Lambert Climent guiaran els 18 estudiants seleccionats per preparar un repertori de polifonia renaixentista.

El curs clourà amb dos concerts de la mà dels mateixos alumnes els dies 2 d’agost a l’Església Parroquial de Sant Feliu de Sort i el 3 d’agost a l’Església de Sant Joan. Durant el concert es podran sentir obres de Juan del Encina , Tomás Luís de Victoria o Palestrina , entre d’altres. Aquesta acadèmia d’estiu inclourà a més un assaig obert a la ciutat de Berga (1/08/2013 a les 19h al Teatre Municipal ) i una conferència a càrrec de Carlos Mena (30/07/2013 a les 20.30h a l’Escola Municipal de Música ). Aquestes dues activitats complementàries seran gratuïtes.

Les entrades per als concerts oscil·len entre els 8€ i els 12€ i es poden adquirir anticipadament a través del web del FeMAP (www.femap.cat) o a punts de venda anticipada com l’Oficina de Turisme de Berga , l’Ajuntament d’Avià o els hotels Ciutat de Berga , Berga Park i Hotel Estel .

Per a més informació sobre el curs es pot consultar a la web del Festival.

Darrera modificació elDilluns, 23 Desembre 2013 13:43
Turisme de Berga

Oficina de Turisme de Berga - Carrer dels Àngels núm. 7 - 08600 Berga
Telf. 93 821 13 84

Lloc Web: www.turismeberga.cat

Identificar-se